Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

Workshops management coaching Gelderland

New Mental Coaching houdt workshops management coaching in Gelderland. Tijdens deze workshops voor het bedrijfsleven kan er gekozen worden voor verschillende programma’s. Het Upgrade Yourself programma is het populairst, waarbij je door mentale en fysieke begeleiding leert om vitaler en bewuster te leven. Dat zijn niet de enige positieve effecten, want het helpt je bovendien om het beste uit jezelf te halen.

Management coaching Gelderland is zinvol

Vaak weet je van jezelf dat je beter kunt, maar je kan er geen vinger achter krijgen waarom het er niet uitkomt. Met behulp van de management coaching in Gelderland kom je erachter welk potentieel je daadwerkelijk hebt en zal je verrast staan van je onbenutte mogelijkheden. Om zo goed mogelijk te presteren en het beste uit jezelf te halen zijn er ook op individueel niveau verschillende vormen van coaching.

  • Mental coaching
  • Health coaching
  • Counseling
  • Hypnotherapie
  • Executive coaching
  • Sport coaching

Werkwijze management coaching Gelderland

De werkwijze van management coaching in Gelderland is zeer doelgericht. Stap 1 houdt in dat de huidige situatie in kaart wordt gebracht: wie ben je, wat zijn je verwachtingen en welke doelen horen daarbij. Bij stap 2 gaan we aan de slag om deze doelen te realiseren tijdens de coachingsessies. Dennis Huizenga leidt deze sessies en heeft dankzij zijn behoorlijke ervaring de kennis en kunde om via meerdere invalshoeken met jou jouw doelen te verwezenlijken. Om meer informatie te krijgen over management coaching in Gelderland kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer