Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

APK voor jezelf (en/of medewerker(s))

Start de zomer goed en doe een APK voor jezelf zodat je weet waar je staat en hoe je jezelf makkelijk kan verbeteren.

 

De tijden veranderen, veel mensen ervaren een gebrek aan tijd, verhoging in stress en meer algehele spanning in lichaam en geest. We krijgen meer informatie te verwerken dan ooit eerder in de geschiedenis en dit geeft onnodig veel extra disbalans.

Een Algemene Periodieke Keuring (APK) voor de auto is heel gewoon en zelfs verplicht in Nederland maar hoe zit het met jezelf? Wanneer laat je jezelf keuren?

 

 

Waar wordt op gelet?

Bij een APK van New Mental Coaching wordt er gekeken naar je algehele mentale gezondheid (met hier en daar de basis van het fysiek doorverwijzen naar sporttrainer, fysiotherapeut of chiropracter is mogelijk). Hoe sta je in het leven? Wat is je stress niveau? Hoeveel angst, ongemak, onrust, boosheid, e.d. ervaar je? Wat voor soort emoties heb je in een doorsnee week? Er zijn vele vragen die tijdens een 2 uur durende sessie worden besproken en eventueel in de diepte worden gegaan.

 

APK en dan?

Na de APK zul je meer duidelijkheid hebben in je huidige mentale en fysieke staat en kunnen hierna (indien nodig) vrijblijvend makkelijke vervolgstappen genomen worden. Er zal op een open en heldere manier gecommuniceerd worden in een vertrouwde omgeving. Alles wat besproken wordt blijft indien gewenst vertrouwelijk.

 

Kosten

Voor deze eenmalige APK word maar 149 euro in rekening gebracht. Hiervoor kunt u een 2 urige sessie verwachten in een ontspannen locatie. (indien gewenst kan er ook bij u in het bedrijf een APK afgenomen worden, neem contact op voor de details via: info@newmentalcoaching.nl met vermelding: APK)

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer