Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

Buteyko-coaching Zwolle voor een gezonder leven

Zoekt u naar een Buteyko-coach in Zwolle? Dennis Huizenga is de aangewezen persoon om u de regels van de Buteyko-methode te leren. Meer dan 85 procent van de westerlingen ademt verkeerd, namelijk te diep. Dit heeft allerlei gevolgen voor de gezondheid. Buteyko zorgt ervoor dat u weer gaat ademhalen zoals het hoort en vermindert schadelijke gevolgen voor de gezondheid of laat ze zelfs verdwijnen.

De werking van Buteyko in Zwolle

Als u kiest voor Buteyko in Zwolle, hoe verloopt dit dan precies? Er zijn verschillende mogelijkheden om de Buteyko-methode aan te leren. Dat kan in de vorm van groepslessen of via individuele begeleiding. Daarover straks meer. Nu eerst iets over de uitgangspunten van Buteyko en het ontstaan ervan. Buteyko wordt al sinds 1985 toegepast in de Russische geneeskunde en is afkomstig van de bekende Russische arts Konstantin Buteyko. Volgens hem ligt de oorzaak van veel ziekten bij een tekort aan koolzuurgas in de longblaasjes. En hoe wordt dit tekort veroorzaakt? Juist! Door te diep in te ademen. Hierdoor kunnen chronische aandoeningen ontstaan aan longen en bronchiën, hart en bloedvaten, het hormonale systeem en het zenuwstelsel. Ook werkt het allergieën, hyperventilatie, een verstopte neus en astma in de hand. Dankzij Buteyko-ademhaling kun je deze ziekte(-verschijnselen) bestrijden, waardoor ze verminderen of helemaal verdwijnen. Dat Buteyko zijn werking heeft bewezen blijkt uit het gebruik ervan. In 1985 werd het toegepast in de Russische geneeskunde en inmiddels wordt het wereldwijd veelvuldig gebruikt. Honderdduizenden chronisch zieken beschikken daardoor over een betere gezondheid.

Buteyko in Zwolle in groepslessen of individuele begeleiding

Bent u geïnteresseerd in een juiste ademhaling en wilt u gebruik maken van Buteyko in Zwolle? U kunt deelnemen aan onze cursussen in groepsverband of individuele begeleiding ontvangen.

Cursus

Aantal keren per jaar (meestal wortdt gebruikt gemaakt van persoonlijke begeleiding)

Individuele begeleiding

  • Persoonlijk samengesteld pakket inclusief werkboek
  • Gebouw New Mental Coaching
  • v.a. € 599,-

Wilt u gebruik maken van onze ademhalingscursussen of meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact op voor meer info over Buteyko in Zwolle.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer