Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

Coach Ermelo op emotioneel, mentaal, lichamelijk en zakelijk vlak

U zoekt een coach in Ermelo die u op meerdere vlakken van dienst kan zijn? Onze coaching is gericht op zowel emotioneel, mentaal, lichamelijk als zakelijk vlak. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers, managers, executives, artiesten en sporters. Aan welk soort coaching heeft u behoefte? Dankzij onze verschillende coachvormen kunnen wij inspringen op iedere behoefte. Dat varieert van ademhalingstherapie voor het voorkomen en bestrijden van ziektes tot het op maat coachen van sporters. Hieronder meer over ons gevarieerde coachaanbod.

Coach Ermelo helpt u op verschillende gebieden

Voor welk doel bent u opzoek naar een Coach in Ermelo? New Mental Coaching heeft een breed dienstenaanbod dat bestaat uit veel verschillende coachvormen, zoals:

  • mental coaching
  • health coaching
  • Buteyko-ademhaling
  • executive coaching
  • sport coaching
  • counseling
  • hypnotherapie.

Workshops coach Ermelo voor particuliere sector en bedrijfsleven

U kunt bij de coach in Ermelo niet alleen terecht voor verschillende coachvormen, New Mental Coaching heeft ook verschillende workshops waaraan u kunt deelnemen. Deze zijn zowel beschikbaar voor de particuliere sector als het bedrijfsleven. We bieden onder andere Peak Performance voor sporters en ondernemers en Gezond Leven waarmee u gezonder leert eten, bewegen en leven. Neusje van de zalm is de workshop Upgrade Yourself. Hiermee leer je door mentale en fysieke begeleiding hoe je vitaler wordt, het beste uit jezelf haalt en zelfbewuster wordt. De workshop wordt levendiger gemaakt door het gebruik van een werkboek en andere hulpmiddelen, waarmee u resultaten bijhoudt en u informatie als naslagwerk kunt gebruiken. Wilt u weten wat de coach in Ermelo voor u kan betekenen, neem gerust contact met ons op.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer