Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

Coach Nunspeet voor behalen van uw doelen

Een coach in Nunspeet is de ideale persoon die u kan helpen bij het behalen van uw doelen. Wilt u een gezonder leven en zelfbewuster worden? Of heeft u coaching nodig om betere sportieve prestaties te leveren? Ons gevarieerde aanbod aan coachvormen maakt het mogelijk dat we voor uw doelen een passend coachprogramma hebben. We zijn vooral gespecialiseerd in het begeleiden van managers, executives, ondernemers, sporters en artiesten die we coaching kunnen aanbieden op zowel emotioneel, mentaal, fysiek als zakelijk vlak. Met onze coachprogramma’s bedienen we uiteraard ook particulieren en kunt u tevens gebruikmaken van diverse workshops. Lees snel verder wat we u kunnen bieden.

Verschillende coachvormen van coach in Nunspeet

Een coach in Nunspeet kan u heel verschillende vormen van coaching bieden. Waarvoor bent u precies op zoek naar een coach? Wilt u hiermee uw gezondheid verbeteren? Of betere prestaties boeken op uw werk? Hieronder vindt u een overzicht van onze coachprogramma’s.

  • executive coaching
  • sport coaching
  • mental coaching
  • health coaching
  • counseling
  • Buteyko-ademhaling
  • hypnotherapie.

Coach in Nunspeet voor bedrijfsworkshops evenals workshops particuliere sector

Naast diverse coachvormen biedt de coach in Nunspeet ook verschillende workshops voor zowel het bedrijfsleven als de particuliere sector.

(Her)Vind jezelf
Waarom bent u wie u bent en doet u wat u doet? Bij deze workshop worden uw waarden achterhaald en komt u erachter wat u belangrijk vindt en waar u op gefocust bent.

Wandelende vragen
Tijdens een ontspannen wandeling over de Veluwe leert u uzelf beter kennen en maakt u uw doelen inzichtelijk door vragen te beantwoorden als: wie ben ik, wat kan ik en waar wil ik heen?

Upgrade Yourself
Een van de meest populaire workshops leert je om vitaler te zijn en zelfbewuster te worden. Tijdens deze workshop wordt de nadruk op zowel mentaal als fysiek vlak gelegd om meer uit uzelf te halen.

Zoals u leest kunt u bij New Mental Coaching terecht voor een gevarieerd aanbod aan coachprogramma’s en workshops. Meer informatie over onze coach in Nunspeet verkrijgt u door vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer