Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

Begeleiding op alle gebieden met coach Zwolle

Voor verschillende doeleinden is er een coach in Zwolle die je kan helpen om jouw doelen te bereiken. Dat kan van alles zijn en daarom heeft New Mental Coaching op elk gebied een coachingsvorm. Wij verrichten voornamelijk coachen voor ondernemers, managers, executives en sporters.

Coaching op elk gebied met coach Zwolle

Onder leiding van coach Dennis Huizenga, die onder meer coaching geeft in Zwolle, zijn er verschillende vormen mogelijk waaraan je individueel kunt deelnemen.

  • Mental coaching
  • Health coaching
  • Counseling
  • Hypnotherapie
  • Executive coaching
  • Sport coaching

Workshops coach Zwolle

Naast individuele coachvormen zijn er ook workshops te volgen bij de coach in Zwolle voor zowel bedrijven als de particuliere sector. Tijdens deze workshops kun je kiezen uit verschillende programma’s, waarbij Upgrade Yourself een van de populairste is. Hier word je door mentale en fysieke ondersteuning geleerd hoe je vitaler en bewuster wordt en het beste uit jezelf haalt. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van wetenschappelijk bewezen inzichten. Verwacht van New Mental Coaching dus niet dat het zweverig is. Integendeel, want we werken met een grote focus en doelgerichtheid naar jouw doel toe.

Het idee achter coach Zwolle

De filosofie van de programma’s van coach Zwolle is het op hoger level performen en meer in balans zijn. Als je de wil hebt om dit daadwerkelijk te willen bereiken, dan gaan er deuren voor je open waarvan je niet wist dat ze open konden. New Mental Coach benadert het leven vanuit het perspectief van groeien: je blijft het altijd doen. Leer daarom van ons hoe je het beste uit jezelf haalt en neem contact op met een coach in Zwolle.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer