Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

New Mental Coaching en advise Gelderland

“Be the best you can be”, luidt het credo van New Mental Coaching en advise uit Gelderland. Wij houden voor het bedrijfsleven en de particuliere sectoren lezingen en workshops en hebben coachingprogramma’s opgezet waar je individueel aan kunt deelnemen. New Mental Coaching is niet zweverig, maar juist helder en ontzettend duidelijk. We werken met wetenschappelijk bewezen inzichten en streven met een grote focus en doelgerichtheid naar het verwezenlijken van jouw doelen.

Coaching en advise Gelderland voor jou

Om het beste uit jezelf te halen en een vrije doorgang van de weg naar groei te realiseren, kun je verschillende coaching en advise uit Gelderland ontvangen. We hebben verschillende coachvormen waaraan je kunt deelnemen.

  • Mental coaching: brede uit Amerika afkomstige term voor veel verschillende soorten coaching. Hiermee ontvang je veel persoonlijke begeleiding om je emoties in elke situatie onder controle te hebben.
  • Health coaching: gericht op een gezondere levensstijl. Zorgt naast een gezonder eetpatroon voor een beter en bewuster zelfbeeld. Tijdens het programma staat er een personal trainer, masseuse en fysiotherapeut tot je beschikking.
  • Counseling: gaat dieper dan mental coaching en is er vooral op gericht om problemen te hanteren dan wel op te lossen.
  • Hypnotherapie: lichte vorm van hypnose. Tijdens de behandeling wordt makkelijker contact gemaakt met het onderbewustzijn waardoor je behoeften en mogelijkheden makkelijker te vinden zijn.
  • Executive coaching: bedoeld voor de toppers in het bedrijfsleven, waarbij veel aandacht besteed wordt aan het (blijven) leveren van topprestaties.
  • Sport coaching: bij deze vorm van coaching worden sporters getraind om een betere balans te vinden tussen lichaam en geest, wat een positieve invloed heeft op de topprestaties.

Workshops coaching en advise Gelderland

Naast individuele coaching bieden we ook voor grotere groepen coaching en advise in Gelderland aan. Het meest bekende en populaire programma is Upgrade Yourself, waar je leert om vitaler en bewuster te leven en het beste uit jezelf te halen. Doe mee aan de coaching en workshops van coaching en advise uit Gelderland en neem vrijblijvend contact met ons op.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer