Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

Executive coach Gelderland: “Be the best”

Als topper in het bedrijfsleven lever je topprestaties en de executive coach uit Gelderland helpt je om dat te (blijven) realiseren. Het leven van een hooggeplaatst persoon binnen een bedrijf vraagt om topprestaties. Je kunt een parallel trekken met een topvoetballer van een topclub: hij draagt verantwoordelijkheid, van hem wordt veel verwacht en laat hij iets te vaak een steekje vallen dan is er iemand anders die staat te trappelen om zijn positie over te nemen. Waar een voetballer zich vooral bezighoudt met zijn vorm doet een manager of executive dat ook op zijn manier. Maar hoe zorg je ervoor dat je topprestaties kunt blijven leveren? Dat je je batterij op elk gewenst moment kunt opladen? En dat je zelfverzekerd blijft in tijden van druk?

Executive coach Gelderland traint je met EPPC

Het antwoord van de executive coach uit Gelderland op die vragen is EPPC: Executive Peak Performance Coaching. Het is een op maat gemaakt traject en zorgt ervoor dat de geest en het lichaam in balans zijn. Een aantal onderdelen van EPPC zijn: stress management, jezelf opladen wanneer nodig, snel herstel, goede focus, flexibiliteit en balans in werk- en privéleven.

Dennis Huizenga executive coach Gelderland

Dennis Huizenga is de executive coach uit Gelderland die de executive trainingen leidt. Hij is (inter)nationaal getraind door de beste mensen uit het vakgebied en heeft veel ervaring in het bedrijfsleven. Ben je geïnteresseerd in de coaching van executive coach Gelderland, neem dan contact met ons op.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer