Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

Executive coaching

Executive coaching is een breed begrip voor een topper die al vaker op hoog niveau “gepresteerd” heeft. Deze topmanager, DGA, bestuurslid heeft inhoudelijk genoeg kennis heeft om zijn/haar functie goed uit te kunnen oefenen. Een executive weet vaak wel hoe belangrijk het is om op hoog niveau te functioneren. Toch heeft iedere Executive wel momenten dat hij/zij wat hulp kan gebruiken.

In economisch uitdagende tijden zal extra druk voor de organisatie en dus personeel een feit zijn. (15% van de werkende maatschappij zal last gaan krijgen van een burnout). De performers in een organisatie zijn meer dan ooit belangrijk voor succes.

New Mental Coaching begeleidt de client door een unieke combinatie van neurologische en fysiologische technieken en inzichten zodat er snel, adequaat, resultaatgerichte en blijvende resultaten worden behaald. New Mental Coaching begeleidt jou (of je medewerker(s)) hiermee naar een hoger prestatieniveau of een betere balans.

Wij noemen deze begeleiding: Executive Peak Performance Coaching (EPPC).

 

Topsporters en “Top Executives” hebben veel gemeen. Om de beste in hun gebied te zijn, is het noodzakelijk dat hij/zij zichzelf goed weet te managen, stress beheerst, zichzelf zo weet te positioneren dat deze op zijn /haar best presteert - kortom de juiste Mindset te hebben, emotionele vrijheid, balans in werk en privé, maar ook juiste voeding, beweging en herstel weten te nemen. 

Mental coach Dennis Huizenga kan je hierbij helpen. Hij is nationaal en internationaal door de besten in zijn vakgebied getraind en heeft jarenlange  ervaring in het bedrijfsleven en de wereld van coaching.*(zie biografie

Een zogezegd “down to earth manier van werken met vaak wetenschappelijk onderbouwde visie, een open, eerlijke, resultaatgerichte kijk op de situatie”, aldus Dennis.

(Een intakegesprek of een coachingstraject is mogelijk op iedere locatie)

Zie ook bij zakelijk voor meer info.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer