Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

Filosofie/werkwijze

Een van de weinig belangrijke Mindsets, die je nodig hebt bij een effectief coachingstraject, is de wil om te veranderen.  Als die wil er is, zijn er wonderbaarlijke dingen mogelijk.

 

“We kunnen als mens veel meer dan we veelal denken te kunnen, met een goede begeleiding zijn blijvende positieve veranderingen meer regel dan uitzondering”

Dennis Huizenga

Dennis zijn specialiteit zit in hoe je functioneert als persoon (zowel mentaal als fysiek), niet wat je doet voor werk. 

Mental coaching houdt voor Dennis in dat hij niet noodzakelijk meer verstand van een onderwerp hoeft te hebben dan jij zelf. Voorbeeld: Wanneer hij een professioneel golfer begeleidt zal het niet waarschijnlijk zijn dat hij meer verstand van golfen heeft dan de golfer zelf. Dat is bij New Mental Coaching ook niet relevant!

De “New” in New Mental Coaching staat voor continu vernieuwen. “New” voor een nieuwe aanpak in coachen. Oude en nieuwe inzichten combineren. “New” voor “beide benen op de grond”, verhelderende, resultaatgerichte aanpak, combineren van fysieke en mentale inzichten om zo tot een snel en blijvend resultaat te komen. Soms controversieel, altijd vernieuwend en duidelijk.

"Het verschil tussen het zien van een mens als geheel en daar naar werken of de geest en lichaam apart en niet synchroon behandelen is als het verschil tussen een zaklantaarn en een laser"

Dennis Huizenga: “Ik ben van mening dat een van de doelen in het leven van een mens groei is. Groei in de breedste zin van het woord. Voor mij persoonlijk houdt dat in dat ik altijd open sta, om zo nieuwe  dingen te ervaren en zo te leren. Blijven groeien als een vanzelfsprekendheid als ademen, nieuwsgierig blijven als een kind.

In de natuur zie je dit fenomeen terug doordat iets of aan het groeien is, of aan het sterven is. NB. Een grassprietje stopt met groeien als het stervende is…

Je hebt de antwoorden bewust of onbewust in je. Mijn taak is je te helpen inzien waar deze antwoorden voor jou als mens liggen, of je te helpen herinneren wat je mogelijk vergeten bent.

“Anderen kennen is intelligentie, jezelf kennen de ware wijsheid... ”.

 

Werkwijze

Allereerst volgt er een eerste sessie. Tijdens deze intake zullen we devraag en status quo van jou gaan bepalen.

Samen bepalen we wat de verwachtingen zullen zijn.

Jouw doelen zullen we meer gaan verdiepen tijdens dit gesprek. Tijdens deze intake zullen er mogelijk al verschillende zaken aan bod komen. Ook zullen we het gaan hebben over: tijdsbestek, aantal sessies, afspraken, uitdagingen e.d. (Meestal zijn ongeveer 6 sessies voldoende voor een enkelvoudige vraag.)

"Er gaan meerdere wegen naar Rome"

Veiligheid, openheid, professionaliteit en resultaatgerichtheid zijn belangrijke sleutelwoorden vanuit New Mental Coaching.

Ondanks dat we allemaal verschillend zijn en elk coachingstraject anders is, heb ik een rode draad van werken. (Deze rode draad is flexibel, indien het voor jou beter is, zullen we van deze lijn afwijken.)

Is mental coaching van New Mental Coaching zweverig?

Nee, juist niet. Ik werk met bewezen inzichten, met beide benen op de grond, met focus en resultaatgerichtheid naar jouw doel(en) toe.

De Upgrade jezelf methode (Klik hier voor meer info)

 

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer