Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

Health Coaching

Gezonder, vitaler, zelfbewuster leven?  

Wil je op een gezonde manier blijvend je energieker en vitaler voelen? Is prestatie een belangrijk goed in je leven? Of wil je alleen maar een verhoging in energie en gezondheid ervaren?

"We 'pakken' van de toekomst om de crisis van het moment te hanteren"

Voeding en mindset

Voeding en mindset is het sleutelwoord, je bent wat je eet is letterlijk een realiteit. Maar wat is nu de juiste voeding? Ik kan je daarbij helpen met simpele inzichten en je helpen met de apparatuur die je eventueel nodig hebt om goed voor jezelf (en eventueel gezin of partner) te zorgen.

Ik ben van mening dat je jezelf als een geheel dient te zien. Met andere woorden de stappen nemen die nodig zijn om gezonder te leven in zowel je lichaam als geest. Veel weetjes zijn makkelijk in ons dagelijks leven te implementeren, wist je bijvoorbeeld dat bij een juiste balans van omega 3 vetzuren we in het algemeen 45% MINDER KANS OP HART EN VAATZIEKTEN hebben? Gewoon technologie en kennis!

Mijn visie is die van de weg terug naar de natuur. Een combinatie van verschillende inzichten over 'levend voedsel', ondersteund met wetenschappelijke bewijzen is deze manier van eten van een dusdanige hoge kwaliteit waardoor meer dan eens ziektebeelden ook werden omgedraaid. (o.a. diabetes type 2 is vaak volledig om te keren door een gezonde voeding)

                    

Waar dien je aan te denken bij een health coachings traject?

Ten eerste is het maatwerk wat aangepast wordt aan jou behoeftes maar er zijn wel degelijk een aantal onderwerpen die behandeld zullen worden aan aantal zijn:

  • Voeding
  • Hydratatie
  • Ademhaling
  • Koude training
  • Herstel (lichamelijk als geestelijk)
  • Beweging
  • Innerlijke reiniging
  • Detoxen (optioneel)
  • Mentale bewustwording
  • Mindset

Gewichtsconsulent

Wil je meer of minder gewicht hebben? klik hier voor meer info.
 

Koude training

Wil je meer info over koude training? klik hier voor meer info.

 

'Neem geen halve maatregelen als het aankomt op je gezondheid'

 

Detox programma

Je lichaam ontgiften is essentieel voor een goede gezondheid. Het New Mental Coaching Detox Programma helpt je naar meer energie, vitaliteit en verhogen van je niveau van gezondheid. Afvallen is vaak een bijkomend voordeel met in gedachte dat indien we een gezonde levensstijl hebben we geen (bijna geen) overgewicht zullen hebben.

Klik hier voor meer informatie van dit unieke programma.

 

 

Traject coaching

Ikzelf ben geen voorstander van een snelle sessie en dan weer klaar. Wil je een jarenlange conditionering 'ontvlechten', dan is het raadzaam om daarvoor een bepaalde periode in acht te nemen om zo te voorkomen dat je een terugval krijgt. (Vaak is het zo dat men binnen een aantal weken al resultaten ziet). De meeste clienten vinden het fijn om bijvoorbeeld een jaar te nemen daarbij alle facetten aan te pakken die te maken hebben met 'Het beste uit jezelf te halen'. Het lijstje hierboven laat zien dat er vele ingangen mogelijk zijn om dat beste uit jezelf te halen. Een maandelijkse checkup, update en bewustwording is vaak de juiste keuze.

Indien nodig, werkt New Mental Coaching samen met een erkende personal trainer, masseuse en fysiotherapeut om je zo optimaal mogelijk bij te staan in jou reis naar een gezonder lichaam en geest.

 

“ De tijd is rijp voor actie”
Dennis Huizenga

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer