Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

In contact komen met onderbewustzijn met hypnotherapeut Gelderland

In het onderbewustzijn zijn je behoeften en mogelijkheden veel duidelijker te zien, hypnotherapeut Dennis Huizenga uit Gelderland maakt dat mogelijk. Door hypnotherapie raak je in een lichte trance en kan er beter contact worden gemaakt met je onderbewustzijn. Hierdoor kun je een veel beter inzicht krijgen in je behoeften en mogelijkheden. Waar veel oude hypnosetechnieken mensen in een diepe trance brachten, is dat bij de Ericksoniaanse methode die Dennis Huizenga hanteert niet het geval. Door deze methode is het voor een cliënt tijdens de behandeling mogelijk om aan te geven wat hij ziet, in plaats van dat de therapeut dat verteld. Op die manier houd je dus veel controle tijdens de behandeling.

Hypnotherapeut Gelderland helpt bij psychische en lichamelijke klachten

De hypnotherapeut uit Gelderland is vooral zinvol in het geval van psychische en lichamelijke klachten. Zoals gezegd wordt er door behandeling beter contact gemaakt met het onderbewustzijn, waardoor behoeften en mogelijkheden beter in kaart worden gebracht. Normaal is het maar moeilijk om in contact te komen met het onderbewustzijn vanwege de belemmering door het rationele bewustzijn. Dankzij de hypnose kan er op onbewust vlak werk worden verricht die vaak een positieve uitwerking heeft en een aanzet kan geven in het proces van genezing.

Dennis Huizenga gecertificeerd hypnotherapeut Gelderland

Dennis Huizenga is een (inter)nationaal gecertificeerde hypnotherapeut uit Gelderland die de hypnotherapiebehandelingen zal leiden. Wil je deelnemen aan een sessie of informatie verkrijgen, neem dan contact met ons op.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer