Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

Met Iceman in het Radboud ziekenhuis

Afgelopen Mei ben ik samen met de Iceman en een cameraploeg van Een Vandaag naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen geweest.

Wim Hof (Iceman) heeft zich die dag laten inspuiten met een bacterie. Deze bacterie is al wereldwijd bij meer dan 10.000 mensen ingespoten en tot op heden heeft iedereen die dit gedaan heeft heftige tot zeer heftige reacties gegeven. Op deze manier kan de medische instantie zien wat er gebeurt met de anti cellen in het lichaam en hiermee zien of het weerstandssysteem van deze persoon goed werkt of niet.

Na 1,5 jaar heen en weer overleg, email, bezoeken en interne vergaderingen van het ziekenhuis en de medische staf was het dan eindelijk zover. De goedkeuring was daar. Wim wilde dit doen om aan te kunnen tonen dat hij als een van de weinige mensen zijn autonome zenuwstelsel kan beinvloeden. Als dit aangetoont is, is de stap om onderzoek naar zijn methode te doen snel gemaakt en kunnen wereldwijd vele mensen baat hebben bij zijn methode. Wim weet als geen ander het belang van de wetenschap, vandaar dat hij deze stappen genomen heeft.

Om een lang verhaal kort te houden, kreeg Wim na de beroemde injectie (waar zelfs een Nederlands zwaargewicht judoka een paar uur helemaal van de kaart was geweest) wat hoofdpijn. Hij ging zich volledig hierop focussen omdat hij dacht nu gaat het beginnen. Na een minuut of 10 had hij geen hoofdpijn meer en wat bleek? Er kwamen verder helemaal geen bijwerkingen ....helemaal niks. Dus meer dan 10.000 mensen waren getest, mensen met zeer heftige ervaringen waren geregistreerd en Wim kon door zijn methode volledig de bacterie als het ware "uitbannen".

Na twee lange weken wachten was het dan eindelijk zover, de medische inzichten werden vrijgesteld. Wat wij al lang wisten werd duidelijk. Wim had zijn autonome zenuwstelsel dusdanig beinvloed dat hij de bacterie als het ware had overwonnen.

Ongelooflijk belangrijke dag waarvan ik blij was dat ik op de voet heb mogen volgen met weer een ongelooflijke prestatie van Wim. Deze man gaan we meer van horen.

(foto is van mijn mobiel)

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer