Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

Haal alles eruit wat erin zit met life coach Gelderland

Om alles uit het leven te halen wat erin zit, kun je gebruik maken van een life coach uit Gelderland. Het liefst sta je iedere dag met een goed humeur op voel je je de hele dag zelfverzekerd en vitaal, maar die vlieger gaat lang niet altijd op. Zakelijke of privéproblemen kunnen voor een belemmering zorgen, maar soms weet je gewoon niet wat de oorzaak is waardoor je minder presteert. Dennis Huizenga is life coach, afkomstig uit Gelderland en kan je helpen om het beste uit jezelf en het leven te halen.

Kies jouw coachvorm van life coach Gelderland

Life coach Dennis Huizenga uit Gelderland heeft verschillende coachvormen ontwikkeld met verschillende doeleinden. Hieronder lees je meer over de soorten van coaching en de inhoud ervan.

  • Mental coaching > Begrip voor verschillende soorten begeleiding en zorgt ervoor dat je controle krijgt over je emoties.
  • Health coaching > Helpt je bij het afvallen en zorgt door de juiste mindset voor een gezonder leven.
  • Counseling > Is gericht op het oplossen/hanteren van problemen, benutten van ongebruikte mogelijkheden, antwoord vinden op persoonlijke vragen en het ontwikkelen van kennis/vaardigheden.
  • Hypnotherapie > Lichte vorm van hypnose waarbij je contact maakt met je onderbewustzijn om je behoeften en mogelijkheden beter in kaart te brengen.
  • Executive coaching > Helpt hooggeplaatste mensen in het bedrijfsleven om te allen tijde topprestaties te kunnen leveren.  
  • Sport coaching > Realiseert dat topsporters een betere balans krijgen tussen lichaam en geest waardoor ze beter topprestaties kunnen leveren.

Contact met life coach Gelderland

Wil je graag deelnemen aan een van de coachingstrajecten? Of wil je gewoon wat informatie verkrijgen? Neem dan contact op met life coach Gelderland.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer