Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

Leer jezelf kennen met managementcoach uit Harderwijk en acteer op het hoogste niveau

Wie ben ik, wat kan ik, wat zijn mijn waarden en wat wil ik bereiken: het zijn enkele vragen die een managementcoach uit Harderwijk u aan uzelf laat voorleggen. Het doel hiervan is om uzelf beter te leren kennen en uw drijfveren zichtbaar te maken. Daarnaast kan het leven van een manager stress met zich meebrengen en moet u uw aandacht verdelen over vele zaken. Dat kan het bemoeilijken om iedere dag topprestaties te leveren. Er zijn manieren om dag-in-dag-uit het beste uit uzelf te halen en goed om te gaan met tegenslagen, zeker in hectische perioden. De managementcoach uit Harderwijk legt de mogelijkheden graag aan u voor. Samen bespreken jullie de doelen die u wilt behalen. Binnen afzienbare tijd worden resultaten geboekt waar u alleen maar de vruchten van plukt.

Managementcoach uit Harderwijk biedt verschillende coachvormen

Er zijn bij de managementcoach uit Harderwijk verschillende coachvormen mogelijk waarmee u de nadruk legt op de doelen die u wilt behalen. Een van de nieuwste coachprogramma’s waar u van gebruik kunt maken is Buteyko-ademhaling. Het leven van een manager brengt stress met zich mee en dit uit zich in allerlei bijwerkingen. Stress gaat gepaard met een verhoogde hartslag en een snelle ademhaling en dat werkt ziektes in de hand. Met Buteyko-ademhaling leert u om op een juiste manier adem te halen en vermindert u stress en ziekteverschijnselen. Dat dit coachprogramma bestaansrecht heeft, is duidelijk als je naar de cijfers kijkt. Meer dan 85 procent van de westerlingen ademt namelijk te diep in wat schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Andere vormen van coaching naast Buteyko-ademhaling zijn onder andere:

  • mental coaching
  • health coaching
  • executive coaching
  • sport coaching
  • counseling
  • hypnotherapie.

Managementcoach uit Harderwijk houdt ook workshops voor managers

Naast coaching en individuele begeleiding houdt de managementcoach uit Harderwijk ook verschillende workshops voor managers. Denk bijvoorbeeld aan Upgrade Yourself waarbij de nadruk ligt op zowel het mentale als fysieke en u leert om zelfbewuster te leven. Bent u nieuwsgierig naar onze diensten en wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met onze managementcoach uit Harderwijk.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer