Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

New Mental Coaching Detox programma

                                                                           

Algemeen

We zijn als moderne mens hoe langer hoe meer van onze werkelijke natuur verwijderd. Tijdsgebrek en stress geven onvoldoende rust en ongezond eten zijn recepten voor disbalans.

Ons lichaam vervuilt langzaam maar zeker in deze omgeving en functioneert hierdoor op piekbelasting om de innerlijke balans te herstellen. De cijfers liegen er niet om:

 • We worden gemiddeld met 49,6 jaar in Nederland chronisch ziek. Dat wil zeggen dat we gemiddeld 30 jaar chronisch ziek zullen zijn.
 • Meer dan helft van de Nederlanders zal kanker krijgen
 • Ruim 43% zal suikerziekte krijgen
 • 16% van de werkende maatschappij zal een burnout krijgen
 • Meer dan de helft van de Nederlanders hebben overgewicht

'We 'pakken' van de toekomst om de crisis van nu te kunnen hanteren'

Zorg voor jezelf, onderneem stappen

Om te voorkomen dat je bij deze statistieken gaat horen is als eerste bewustwording een essentieel proces. Veel mensen weten wel beter maar handelen er niet naar. Neem je verantwoordelijkheid en onderneem stappen om zoveel mogelijk plusjes achter je naam te krijgen om zo proberen te voorkomen bij de toekomstige ziek massa te horen.

Onze cellen zijn veelal druk bezig met allerlei vervuilingen en disbalans van nu en komt daarbij niet toe aan het achterstallige onderhoud. Om nu weer meer in balans te komen is een detox van essentieel belang.

'Op een gegeven moment is harder of meer werken geen optie meer. Neem contact op met New Mental Coaching die je kan begeleiden naar meer energie, vitaliteit en daarbij stappen naar een hoger gezondheidsniveau'.

 

New Mental Coaching Detox Programma

Duur: Meestal 4 weken

 

Waarom is dit programma uniek?

Bijna alle detox of vasten programma's zijn gebaseerd op vormen van uithongeren en zonder toevoegen van zg. superfoods en superherbs. Het lichaam laat dan zijn gifstoffen in een keer los met alle gevaren van dien. Men kan zelfs ziek worden als men te snel gaat detoxen. Bij het NMC detox programma zul je niet alleen merken dat het geleidelijk gaat maar ook meer natuurlijk. Ook zitten er in het detoxpakket superfoods en superherbs bij die vanuit de gehele wereld komen om je te assisteren in een gezonder lichaam. GEEN FABRIEKSSPUL dus, gewoon van moeder natuur maar met ongelooflijke natuurlijke kracht. Wat denk je van een lekkere bes uit het amazone gebied van Zuid Amerika die 250x meer vitamine-C heeft dan een sinaasappel of gewoon lekker chocolade eten uit Ecuador en nog gezond bezig zijn ook, allemaal inclusief in het detoxpakket. Neem o.a. hierbij biologische, organische groenten en fruit van de periode van het jaar en je hebt een krachtig basis voor een gezonde levenstijl.

 

Wat kun je verwachten?

Bij het New Mental Coaching Detox Programma zul je:

 • Begeleiding krijgen van begin tot eind
 • Uitvoerig getest worden fysiek als mentaal
 • Persoonlijk weekprogramma (inclusief recepten)
 • Boodschappenlijst per week
 • Persoonlijke sessies
 • Detox pakket met daarin biologische, organische producten en superfoods, superherbs en mineralen t.w.v. >520 euro.

Hoe te werk?

Na de opdracht van het detox programma maken we een afspraak voor de eerste 2 urige intake sessie. Hierin worden veel zaken besproken wat je te wachten staat en er zullen ook een aantal testen gedaan worden zoals bloeddruk meting, vetmeting, status quo van de ademhaling, tonganalyse, mentale staat e.d. Je neemt dan het detoxpakket mee (grote doos met allerlei biologisch, organische producten). Hierna volgen er sessies van 1 uur elke week van de detox om 'de vinger aan de pols' te houden.

 

Verschillende programma's en kosten
(zakelijk aftrekbaar)

 • Brons: Het basis programma (Ruim 5 uur persoonlijke begeleidings sessies, pakket biologisch-organische producten t.w.v. 520 euro en email consult(s)).    De kosten voor dit programma zijn 899 euro incl.btw
 • Zilver: Idem als brons maar dan met de fruitjuicer en een gratis exemplaar van het boek: Upgrade jezelf (1199 euro incl.btw)
 • Goud: Idem als zilver maar dan met de Excalibur dehydrator 9 trays/incl. timer (1499 incl.btw)
 • Platinum: Wil je absoluut het beste voor jezelf dan is dit programma voor jou. Hetzelfde als goud maar dan met een heel jaar aanvullende begeleiding om zorg te dragen voor een 'life style' die bij je past en blijvend is. Dit programma is uniek in zijn soort omdat het je een kickstart geeft naar een 'nieuwe ik' en tevens zorgdraagt dat de beroemde terugval niet komt. Na het detoxprogramma zul je aansluitend nog 11 maanden begeleidt worden door iedere maand een persoonlijke sessie te krijgen, email consults en indien nodig telefonische bijstand. (2499 incl.btw)

Bestel NU jou programma via email: info@newmentalcoaching.nl 

Wat zeggen anderen?

'Het was eigenlijk heel makkelijk te doen, ik heb eigenlijk maar 1 avond lekkere trek gehad voor de rest geen dag honger gehad. Ook ben ik 6kg. vet kwijtgeraakt die ik nu na 3 maanden nog steeds kwijt ben. Bedankt Dennis'
Anoniem

'Ik zag er tegenop want heb wel eens een sapjeskuur gedaan maar daarmee na 4 dagen gestopt omdat ik het niet meer vol hield. Dit programma is geweldig omdat je gewoon blijft eten'
Herman P.

Kort maar krachtig antwoord: Ongelooflijke energie en 9kg. kwijtgeraakt. Muchas gracias

 

Bestel NU jou programma

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer