Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

Haal het beste uit jezelf, kies voor een ondernemerscoach uit Nunspeet

Een ondernemerscoach uit Nunspeet, voor de ondernemer die het beste uit zichzelf wilt halen. Bent u ondernemer en benieuwd wat een ondernemerscoach voor u kan betekenen? Via individuele begeleiding wordt er naar gestreefd om vooraf vastgestelde doelen te behalen. Misschien kampt u met problemen in uw privéleven die het zakenleven beïnvloeden. Of misschien presteert u goed, maar wilt u het mogelijk maken dat u dag-in-dag-uit topprestaties levert. Een ondernemerscoach luistert naar uw verhaal en komt met een persoonlijke aanpak. Hij zorgt ervoor dat u op hoog niveau kunt functioneren en u tevens het beste uit uzelf haalt.

Individuele coachvormen op maat van ondernemerscoach Nunspeet

De ondernemerscoach in Nunspeet biedt u veel individuele coachvormen aan die op maat zijn samen te stellen. Wat wilt u met behulp van de ondernemerscoach bereiken? Om dag-in-dag-uit het beste uit jezelf te halen en iedere dag te acteren op het hoogste niveau  kunt u gebruik maken van executive coaching. Voor een verandering van uw levensstijl en een gezonder en bewuster leven kunt u kiezen voor health coaching. En zo zijn er nog veel meer vormen van coaching waar u uit kunt kiezen. Hieronder ons complete overzicht.

  • Executive coaching
  • Counseling
  • Mental coaching
  • Health coaching
  • Hypnotherapie
  • Sport coaching
  • Buteyko-ademhaling

Gezamenlijke workshops bij ondernemerscoach Nunspeet

Naast individuele begeleiding maakt de ondernemerscoach in Nunspeet het ook mogelijk om samen met uw werknemers een workshop te volgen. Een van de populairste uit ons aanbod is Upgrade Yourself. Hiermee wordt u meer bewust van uzelf en wordt zowel de nadruk gelegd op het mentale als fysieke vlak. Kiest u voor deze workshop dan kiest u voor een upgrade van uzelf en maakt u het mogelijk om meer uit uzelf te halen. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met de ondernemerscoach in Nunspeet.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer