Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

Oplossingsgericht coachen is effectief

Veel vormen van coaching zijn gebaseerd op oplossingsgericht coachen. Bij veel van de verschillende vormen van New Mental Coaching is dat net zo. Vaak zorgen problemen in de privé of zakelijke sfeer ervoor dat je niet optimaal kunt presteren. In sommige gevallen is het niet duidelijk waar het door komt. Dennis Huizenga helpt je om in balans te komen op emotioneel, mentaal, lichamelijk en zakelijk vlak.

Oplossinggericht coachen met Upgrade Yourself

Een van de vormen van oplossingsgericht coachen is Upgrade Yourself. Deze workshop wordt voor het bedrijfsleven en de particuliere sector gehouden en helpt de deelnemers om vitaler en zelfbewuster te worden om zo het beste uit zichzelf te halen. Op de bijeenkomsten, die variëren van een uur tot vijf dagen worden deze effecten gerealiseerd door mentale en fysieke begeleiding.

Individueel oplossingsgericht coachen

Je kunt ook individueel deelnemen en ervaren wat oplossingsgericht coachen voor jou kan betekenen. Er zijn verschillende vormen van individuele coaching, waaronder:

  • mental coaching
  • health coaching
  • counseling
  • hypnotherapie
  • executive coaching
  • sport coaching.

Welke vorm van oplossingsgericht coachen je kiest, is afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken. Maar ongeacht welke vorm, New Mental Coaching is niet zweverig, maar juist ontzettend duidelijk. Je hoort en krijgt materiaal te zien dat wetenschappelijk is onderzocht. We werken met een grote focus en resultaatgerichtheid naar jouw doel toe. Ben je geïnteresseerd in een van de vormen van oplossingsgericht coachen en wil je eraan deelnemen of meer informatie verkrijgen? Neem dan contact met ons op.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer