Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

 

Overgewicht een keuze?

(artikel uit de krant)

Voedingsdeskundige, succescoach en auteur van het boek 'Upgrade Jezelf', Dennis Huizenga helpt mensen die graag meer balans in hun leven willen, meer willen presteren of simpelweg zich fijner willen voelen in hun lichaam.

Dennis verteld: "Succes in wat je ook doet begint met een goede gezondheid. We worden gemiddeld een aantal jaren ouder dan 50 jaar geleden maar we worden in het algemeen ruim 20 jaar eerder chronisch ziek dan toen! Het gaat veelal om kwantiteit i.p.v. kwaliteit. Stel je eens voor 30 jaar chronisch ziek te zijn? Als we het hebben over afvallen, werkt elk dieet, en daar zijn er veel van. De vraag is echter wat ga je doen na dit dieet en wat doet dit dieet met je innerlijke balans op langer termijn. De cijfers liegen er niet om, na een dieet zal de gemiddeld mens  weer binnen 6 maanden 105% aankomen m.a.w. je wordt zwaarder. Vandaar dat als we spreken van een dieet in deze context, kun je je afvragen of er dan wel sprake is van een juiste keuze. Als we meer in contact komen  met wat ik noem je natuurlijke ik en dus je natuurlijke gewicht zul je merken dat als het nodig is om af te vallen dat dat vanzelf gaat. Vorige week hoorde ik nog van een cliënt dat hij in 8 weken 9 kg. kwijt is geraakt simpelweg door een aantal adviezen ter harte te nemen. Hij 'neemt' bijvoorbeeld zijn ontbijt anders dan hij deed. Hij maakt nu 's morgens een powershake die bestaat uit o.a. groenten, fruit en gezonde olie. Gewoon puur natuur, biologisch, organisch en nog lekker ook. Het verschil door een maaltijd per dag te vervangen met een powershake is al ongelooflijk, neem daarbij wat extra tips en kleine aanpassingen en je bent al een heel eind de goede richting op zonder jezelf te hoeven uithongeren. Een patatje eten kan dus alsnog als je dat perse nog wilt.

Dennis heeft een hele andere manier van kijken dan veel diëten aangeven maar de resultaten zijn enorm. Zijn visie is veelal gericht op gezondheid en de kracht van moeder natuur door pure ingrediënten te gebruiken, lokaal en vanuit verre oorden. Bijvoorbeeld bessen of zaden uit het Amazone gebied en wat denk je van chocolade te eten uit Ecuador en daarbij ook nog gezond bezig te zijn? Het verschil van deze chocolade is dat het biologisch, organisch en ongebrand is en vol zit met antioxidanten heel anders dan de chocolade die we kopen in de supermarkt. O.a. de Maya's wisten dit al duizenden jaren geleden, we maken alleen gebruik van deze oude wijsheden meer niet, aldus Dennis.

Neem daarbij een gezonde combinatie van lokale groenten en fruit van de periode van het jaar en je kunt genieten van een verhoging in energie, vitaliteit en balans voordat je het weet. Dennis wil zichzelf niet zien als nieuwe dieetgoeroe omdat volgens hem dit gewoon logisch nadenken is en gebruik maken van wat moeder natuur ons te bieden heeft.

Ik verdiep me al ruim 18 jaar in hoe je het beste uit jezelf kan halen en ik kan zeggen dat ik de laatste jaren lekkerder en gevarieerder eet dan ooit tevoren! Het enige wat je nodig hebt is iemand die je daarbij kan helpen om dit te leren meer niet, ik kom zelfs wel thuis bij mensen om in hun eigen keuken uitleg te geven hoe ze dat het beste kunnen doen. Ook geef ik seminars waarbij ik in een avond uitleg geef hoe je makkelijk het beste uit jezelf kan halen".

Meer informatie hoe je het beste uit jezelf kan halen? Kijk hier voor meer info.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer