Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

Seksualiteit of liefde bedrijven

Seksualiteit in het algemeen is nog steeds een beladen onderwerp. We hebben er als volwassen mensen bijna allemaal mee te maken maar toch is het een onderwerp waar liever niet teveel over wordt gesproken. Niet alleen is dit jammer maar tegelijkertijd ook een valkuil want wat nou als we onszelf vooral door media en andere impulsen langzaam maar zeker hebben verwijderd van onze werkelijke natuur?

We worden van jongs af aan al bepaalde inzichten 'aangepraat'. Vooral de enorme afleidingen die reclame, media en entertainment ons geven belanden we hoe langer hoe meer in de grootste verslaving van ons als mensheid, te weten: denken.

We “beleven” onze seksualiteit in het denken die het geheel afleiden van datgene dat echt gaande is. Of we blokken gewoon datgene dat er op dat moment is. Ik heb meer dan eens gehoord dat het brein het grootste seksuele orgaan is. Letterlijk genomen is dat ook correct want als we seks hebben en we zitten daarbij in het denken, zijn we bezig met hele andere dingen dan met liefde bedrijven, we zijn vooral bezig met onze eigen fantasieen. Seks is dan een vorm van egoistisch willen of nemen...

Werkelijk de liefde bedrijven gaat over verbinden. Een verbinding die essentieel is voor het delen van liefde. Liefde is de staat van geven waarin gelijkwaardigheid een vanzelfsprekendheid is. Door in een staat van liefde te ZIJN zal de man de vrouw geborgenheid en veiligheid 'geven'. De vrouw zal de man helpen hem nog puurder en nobeler te maken, een samenspel wat vanzelf zal gaan als we in deze verbinding zijn.

Seks=willen

Liefde=geven

Als deze verbinding aanwezig is zal de vrouw metaforisch gezegd, zich kunnen 'ontvouwen' als bloem. Alleen dan kan er een samensmelting plaatsvinden tussen beide partners. In deze staat is deze connectie zo prettig dat zelfs een orgasme niet meer een einddoel hoeft te zijn. Met andere woorden: liefde bedrijven gaat veel verder dan een lichamelijke beweging. Verbinden is hierin een centrale noemer, verbinden vanuit liefde en vertrouwen, dus vanuit respect, openheid en ZIJN.

Voordat overgegaan kan worden tot deze 'verbinding', dient er eerst inzichten en bewustwordingen plaatsgevonden te hebben voordat de grond als het ware rijp is.... indien dat ontstaan is kan liefde bedrijven helend werken en groei geven.

Door mijn jarenlange ervaring op coaching gebied en mijn eigen zoektocht naar spiritualiteit in o.a liefde bedrijven heb ik een visie ontwikkeld op dit gebied. Seksualiteit is een vorm van spiritualiteit welke je gezamenlijk kan ervaren vanuit vrijheid, vertrouwen, respect en vooral liefde... een verbinding wat vernieuwing met zich meebrengt en simpelweg ook plezier.

Door middel van gesprekken kan ik je inzicht geven in jouw persoonlijke status quo en kan ik je handvatten geven om vanuit daar verder te kunnen gaan.

 

'Verbinden vanuit liefde is heel anders dan verbinden vanuit lust. Lust ontstaat uit het hoofd, liefde is vaak simpelweg ZIJN".

Dennis Huizenga

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer