Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

Sport coaching

Top sporters en Executives hebben veel vergelijk met elkaar. Beide dienen op topniveau te presteren om in de top te blijven. Indien men dat niet doet is er wel iemand anders die het wel doet om de  “lege plaats” in te nemen.

Om op topniveau te blijven werken is balans van lichaam en geest nodig. Toppers zijn vaak meer competitief en hebben hogere eisen gesteld aan hunzelf en vaak ook aan hun omgeving. Allerlei facetten kunnen dit niveau naar beneden trekken als men niet scherp is in wat ze doen. Juiste training, juiste voeding, juiste Mindset, zelfverzekerdheid op momenten van druk (publiek, wedstrijd, privé omstandigheden), juist herstel nemen zowel lichamelijk als geestelijk etc.

 

Wij noemen dit Peak Performance Sport Coaching (PPSC). Dit persoonlijke maatwerk traject kan in diverse manieren overgebracht worden op locatie naar keuze. (soms is het raadzaam om het in de omgeving te doen van de sport, soms juist niet)

Mental coach Dennis Huizenga is al jaren een sportman die in o.a. martial arts veel heeft gepresteerd. Ook heeft hij zelf diverse extreem performance overwinningen behaald. Hij is getraind door de besten in hun vakgebied, mensen als:

  • Joseph mc Clendon III (mental coach van o.a. Tiger Woods en Lance Armstrong).
  • The Iceman (extreem performance wereldrecordhouder)

Dennis zijn insteek is niet op de stoel te gaan zitten van de trainer maar veel meer als mind, ademhaling en voedings coach de persoonlijke facetten aan te pakken om zo handvatten aan te rijken om nog vaker tot een top prestatie te komen.

Indien nodig, werkt New Mental Coaching samen met een erkende personal trainer, masseuse en fysiotherapeut om je zo optimaal mogelijk bij te staan in jou reis naar een gezonder lichaam en geest met een hoger prestatie niveau.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer