Wist u dat?

Vanaf heden is het ook mogelijk via Facetime, Skype of Zoom coaching aan te gaan.

Upgrade yourself programma

 

Het Upgrade Yourself programma is een uniek programma dat jou als ondernemers, executives, sporter of manager d.m.v. mentale begeleiding en fysieke ondersteuning, helpt je succesvoller, vitaler en zelfbewuster je ware potentie te vinden.

Het Upgrade Yourself programma is een tienweeks programma waarbij je stap voor stap door persoonlijke begeleiding wordt begeleidt naar een verbeterde jou.

 

Download HIER het volledige programma. 

 

Het programma bestaat uit drie onderdelen:

1. Persoonlijke en mentale begeleiding

In de mentale begeleidingssessies zullen we o.a. jou mentale blauwdruk gaan maken. Hierdoor zul je meer bewust worden waarom je onbewust doet wat je doet. In deze sessies zullen we ook specifiek kijken naar jouw doel(en), waarden en overtuigingen en waar deze vandaan komen.

Locatie van de persoonlijke begeleiding wordt meestal in de praktijkruimte te Vierhouten gedaan, maar kan indien er een groep van meerdere mensen deelnemen op locatie van het bedrijf gegeven worden.

 

2. Het Upgrade Yourself werkboek

In dit werkboek bevinden zich een twintigtal hoofdstukken met moderne, up to date, informatie en invulmogelijkheden. Tevens zal er o.a. aandacht worden besteedt aan onderwerpen als: mentale status quo, voeding, ademhaling, mindset, cardiovasculair systeem en mentaal herstel.  Ook zit er in de map een CD-ROM met audio, video en internet verwijzingen voor nog meer informatie en inzicht.

 

3. Upgrade Yourself Hardware

Afhankelijk van wat voor pakket je kiest zitten er in de programma’s verschillende producten om jou extra bij te staan naar jouw doel(en) toe. Ook zit er in elk programma een langzaam draaiende juicer (Vital Max 900), verschillende supplementen, ph strips en bufferzouten. Deze producten zijn de basis om je die lichamelijke en geestelijke ondersteuning te geven die voor jou nodig zijn.

Iedere dag tijdens het programma krijg je uitleg wat te doen, of dit nu op mentaal of fysiek gebied is.

Nieuws / Actueel
Donderdag 5 november NIEUWE WEBSITE LIVE
Upgrade jezelf website live! Lees meer
Woensdag 1 april Praktijkruimte
De nieuwe praktijkruimte gelegen op een mooie locatie! Lees meer
Zaterdag 27 april Dennis in een interview RTL4
Dennis Huizenga wordt geinterviewd bij het programma 'Life is beautiful' van RTL4. Lees meer
Dinsdag 5 februari New mental detox programma is klaar!
New mental detox programma is klaar! Lees meer
Donderdag 31 januari Zitten op de vloer, en nu omhoog komen
Zitten op de vloer, en nu omhoog komen Lees meer